További referenciák

Rendszer installációs standban gondolkozik? Keressen minket bátran!

Rendszer installációs standok

Kiállítási standokat többféle módon lehet építeni. Népszerű és költséghatékony megoldás az installációs stand, amely egyszerű, előre legyártott elemek – egy vázszerkezet és a hozzá tartozó falak – alkalmazásával épül. Az installációs elemek grafikai megoldásokkal, illetve egyéb kiegészítő elemekkel való kombinálásával egyedi, az adott ügyfél igényeihez igazodó kiállítási standok, illetve vásári standok hozhatók létre.

Minőségi installációs stand megoldások

Fehérre szinterezett Oktanorm, illetve eloxált Maxima és Targetti rendszer installációkkal dolgozunk. Ezek mind jó minőségű, tartós megoldások, amelyek a kiállítási és vásári standok szerkezetének vázát adják meg. A különböző elemek jól variálhatók, így sokféle kiállítási stand hozható létre általuk.

Variálható standelemek

A kiállítási stand fő elemei a padlózat, a falak és az adott árunak, vállalatnak megfelelő egyedi elemek. Lehetőség van a stand részeként funkcionáló dobogók, podesztek, illetve akár funkcionális helységek – tárgyalók, konyha – kialakítására is. A padló szőnyegezése, a kiállítási stand villanyszerelése szintén a mi feladatunk.

A bemutatni kívánt áru profiljának, valamint az egyedi igényeknek megfelelő grafikák előre készülnek saját grafikai stúdióban, a helyszínen pedig szakértő grafikus helyezi fel őket.

A felépült kiállítási standot az igényeknek megfelelő bútorokkal – pultokkal, vitrinekkel, asztalokkal – egészítjük ki, amelyek gyakran egyedileg készülnek saját asztalosüzemünkben, de raktárkészletünkből is választhatnak ügyfeleink katalógusunk segítségével.

Folyamatos rendelkezésre állás

Szükség esetén már a tervezési folyamatban is segítünk ügyfeleinknek, de kész tervek alapján is vállaljuk kiállítási standok kivitelezését. A standelemek legyártásától azok szállításáig, majd a stand építéséig mindent megszervezünk. A stand átadásával sem fejeződik be a munkánk, hiszen szükség esetén a rendezvény nyitva tartása alatt is rendelkezésre állunk, a rendezvény végeztével pedig a stand lebontását, az elemek elszállítását is mi végezzük.