További referenciák

Egyedi és félegyedi kiállítási standok

Egy cég életében fontos, hogy személyesen is találkozzon a potenciális vevőkkel, lehetséges üzleti partnerekkel. Ilyen alkalmak a különböző szakmai kiállítások is. Több cég között azonban nehéz kitűnni, főleg, ha mindenki azon fáradozik, hogy odacsábítsa az embereket a standjához. A cég profiljától függ, hogy hogyan érdemes a kiállítási standot kialakítani.

Kiállítási standok

HMI 2014.

Kiállítási standokat többféle módon lehet építeni. Az igazán különleges, figyelemfelkeltésre leginkább alkalmas kiállítási standok egyedileg gyártott standelemekből épülnek fel – ezeket hívjuk egyedi standoknak.

Sokszor van lehetőség arra is, hogy az egyedi elemeket tartalmazó kiállítási stand egy része előre gyártott elemekkel készüljön – ezekből lesznek a félegyedi standok, melyek egyes részei installációs stand megoldásokkal épülnek, de egyedi elemeket is tartalmaznak.

Egyedi standok sokféle anyagból

A kiállítási stand fő elemei a padlózat, a falak és az adott árunak, vállalatnak megfelelő egyedi elemek. Az egyedi standok előnye, hogy igen sokféle, sokszínűen alkalmazható anyag használatát teszik lehetővé, azaz ezek az elemek többféle anyagból készülhetnek. Jellemzően pozdorja lapokat használunk, amelyek festett vagy dukkózott formában jelennek meg az egyedi standokon. Lehetőség van színes, illetve famintázatú laminált elemek használatára is, de kapható beton-, márvány-, vagy egyéb hatású anyag is. Természetesen a hagyományos fa anyagoktól sem riadunk meg, rönkfából és gerendából is építettünk már standokat.

A standokhoz felhasznált anyag minősége és vastagsága az elkészülő elem elvárásaihoz igazodik. Az íves elemekhez hajlítható MDF, vagy rétegelt lemezeket használunk, de a könnyű szerkezeteket, például a mennyezeti vályúkat, áthidalókat is rétegelt lemezekből készítjük. Az emeletes kiállítási standokhoz saját galériaszerkezetet alakítottunk ki, ami a nyugat-európai piachoz, annak elvárásaihoz igazodik.

Testreszabott elemek

Lehetőség van a stand részeként funkcionáló dobogók, podesztek, illetve akár funkcionális helységek – tárgyalók, konyha – kialakítására, üvegfalak vagy multimédiás elemek alkalmazására is. A padló szőnyegezése, a kiállítási stand villanyszerelése szintén a mi feladatunk.

Paperworld 2015.

Paperworld 2015.

A bemutatni kívánt áru profiljának, valamint az egyedi igényeknek megfelelő grafikák előre készülnek saját grafikai stúdióban, a helyszínen pedig szakértő grafikus helyezi fel őket. A grafikai gyártásban legtöbbször Forex, Plexi, Dibond műanyaglapokkal dolgozunk, de a 3D-s betűk gyártásánál megjelenik a hungarocell, és az MDF is.

A felépült kiállítási standot az igényeknek megfelelő bútorokkal – pultokkal, vitrinekkel, asztalokkal – egészítjük ki, amelyek gyakran egyedileg készülnek saját asztalosüzemünkben. Ezek legtöbbször dukkózott variációban készülnek el, ezért itt MDF-ből dolgozunk, de más anyagok használatára is van lehetőség.

Raktáron lévő elemek bérlésére is van lehetőség, ezekről katalógusunkból tájékozódhat.

Folyamatos rendelkezésre állás

Szükség esetén már a tervezési folyamatban is segítünk ügyfeleinknek, de kész tervek alapján is vállaljuk kiállítási standok kivitelezését. A standelemek legyártásától azok szállításáig, majd a stand építéséig mindent megszervezünk. A stand átadásával sem fejeződik be a munkánk, hiszen szükség esetén a rendezvény nyitva tartása alatt is rendelkezésre állunk, a rendezvény végeztével pedig a stand lebontását, az elemek elszállítását is mi végezzük.

Kápráztassa el ügyfeleit egyedi standdal!

Ha Ön is egyedi standdal szeretné bevonzani vevőit és ügyfeleit, válasszon minket! Ön elképzeli, mi elkészítjük! További információért keressen minket elérhetőségeinken!