Néhány példa termékeinkre

Bútorok
Bútorok
Lámpák
Lámpák
Pultok
Pultok
Displayek
Displayek

Méretre szabott bútorgyártás, egyedi bútorok, bútorkölcsönzés

Kiegészítő elemek kiállítási standokhoz

A kiállítási standok komplex kivitelezésébe beletartozik a kiegészítő elemek, úgy mint bútorok, lámpák, displayek, pultok, világító eszközök, növények és egyéb eszközök beszerzése.

Mi nem csak ezt a feladatot, de szükség esetén a speciális elemek (például egyedi pultok) saját asztalosüzemben történő legyártását is elvállaljuk. A beszerzés mellett tanácsadást is nyújtunk ahhoz, hogy hogyan érdemes kiegészítő elemekkel ellátnia kiállítási standját.

Töltse le katalógusunkat!

Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk arra is, hogy meglévő készleteink közül válasszanak és béreljenek elemeket kiállítási vagy vásári standjukhoz. Katalógusunk átláthatóan és részletesen mutatja be a rendelkezésre álló bútorokat, lámpákat, és egyéb kiegészítőket.

Ha érdekli Önt ez a lehetőség, töltse le katalógusunkat:

Katalógus letöltése


Bútorok egyéb célokra

Nem csak kiállítási standokra, de egyéb célokra szánt bútorok elkészítésére is gyakran vállalunk megbízást. Leggyakrabban belsőépítészeti megbízások teljesítése során van szükség új bútorzat készítésére, de szükség esetén akár csak egy-egy elem – pl. szekrénysor, konyhabútor, egyedi kanapé – legyártására is képesek vagyunk.

Széleskörű szakértelem és tapasztalat

Szakképzett és tapasztalt asztalosaink a bútorgyártás mesterei. Asztalosüzemünkben lehetőség van bármilyen személyre szabott bútor elkészítésére, vagy bútorok sorozatos gyártására is.

Egyedi bútort szeretne?

Ha belső felújítást tervez és/vagy valamilyen egyedileg gyártott bútort szeretne, ne habozzon keresni minket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Kapcsolat felvétele