Bemutatkozás

A Fótimpex-MPI Kft. 1992 óta foglalkozik kiállítási standok, komplett kiállítások és közösségi standok tervezésével és kivitelezésével. Több, mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően egyre több megbízást kapunk Magyarország, illetve más európai országok területéről is.

Célunk, hogy mindig kiváló minőségű munkát adjunk ki a kezünk közül, mellyel segíthetjük megbízóinkat saját céljaik elérésében. Munkánkat a szakértelem, az ügyfélközpontúság és a pontosság jellemzi; erősségünk, hogy proaktívan igyekszünk kielégíteni az ügyfelek egyedi és folyton változó igényeit. Megbízóink elégedettségét jelzi, hogy egyre több visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, akik között számos nemzetközi vállalkozás is szerepel.

Standok szakmai kiállításokra, rendezvényekre

Noha egy figyelemfelkeltő stand létrehozása sok előkészületet igényel, egy szakmai kiállításon, rendezvényen való részvétel számos előnnyel jár a kiállítók számára. A mi küldetésünk, a megbízóink igényei szerint olyan standokat építsünk, amivel hozzájárulhatunk ügyfeleink sikereihez.

Széleskörű szolgáltatások a tervezéstől a megvalósításig

Fótimpex

Kiállítási stand és rendezvénystand referenciáinkért kattintson!

Szolgáltatásaink a standépitéshez szükséges összes részfeladatot lefedik, így kulcsrakész kiállítási stand kivitelezést tudunk kínálni ügyfeleinknek.

Fóti telephelyünkön jelenleg saját grafikai stúdióval, asztalosüzemmel, lakatosműhellyel, ill. dukkózó- és szinterezőkabinnal is rendelkezünk, így a legtöbb gyártási folyamatot házon belül tudjuk megoldani.

Ha többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, kérjük, látogassa meg a Szolgáltatások aloldalt.