Híreink és cikkek a szakmai kiállítások és vásárok világából

Ugyanaz a stand több rendezvényre? Nem probléma!

Nagyon pozitív hatása van egy vállalkozásra annak, ha kihasználja a bel- vagy külföldi kiállításokon való részvétel lehetőségét. Ha pedig valaki több ilyen jellegű rendezvényen is megjelenik, még több lehetősége lesz vállalkozását népszerűsíteni, ügyfélkörét bővíteni. Ebben az esetben fontos annak eldöntése, hogy minden alkalommal új stand épüljön-e, vagy ugyanaz a stand épüljön fel több alkalommal is.

Milyen legyen a standom? – Tippek és javaslatok kiállítók számára

Itt az ősz, és vele az őszi kiállítási szezon, amikor is rengeteg szakmai kiállítást rendeznek szerte Európában – köztük itt, Magyarországon is. Ezek remek lehetőséget nyújtanak a vállalkozások számára, hogy találkozzanak a potenciális (és akár már meglévő) vevőikkel, felmérjék versenytársaik tevékenységét és a piaci trendeket. Kiállítóként részt venni az ilyen rendezvényeken nem olcsó feladat, de …

Megnyílt a Beatles múzeum

Régóta vártuk már, hogy megnyíljon hazánk egyik legújabb izgalmas tárlata, az Egri Road Beatles múzeum, melynek létrejöttéhez a Fótimpex-MPI Kft. is nagyban hozzájárult. A belső kialakítás terveinek elkészítésén felül a kivitelezés nagy része is a mi feladatunk volt, az eredményre pedig nagyon büszkék vagyunk.

Elindult új honlapunk!

Új, felhasználóbarát, modern honlappal igyekszünk elnyerni minél több új ügyfelünk bizalmát. Az érdeklődők számos információt olvashatnak szolgáltatásainkról, böngészhetnek képgalériánkban, illetve egyszerűen fel is vehetik velünk a kapcsolatot. A honlap rendszeres látogatói emellett folyamatosan tájékoztatjuk a rendezvényekről, ahol találkozhat munkáinkkal, illetve legfrissebb híreinket is rendszeresen megosztjuk. Jó böngészést!