Bemutatkozás

A Fótimpex-MPI Kft. 1992 óta foglalkozik kiállítási standok, komplett kiállítások és közösségi standok tervezésével és kivitelezésével. Több, mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően egyre több megbízást kapunk Magyarország, illetve más európai országok területéről is.

Fótimpex

A referenciáinkért kattintson!

Célunk, hogy mindig kiváló minőségű munkát adjunk ki a kezünk közül, mellyel segíthetjük megbízónkat saját céljai elérésében. Munkánkat a szakértelem, az ügyfélközpontúság és a pontosság jellemzi; erősségünk, hogy proaktívan igyekszünk kielégíteni az ügyfelek egyedi és folyton változó igényeit. Megbízóink elégedettségét jelzi, hogy egyre több visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk, akik között számos nemzetközi vállalkozás is szerepel.

Standok szakmai kiállításokra, rendezvényekre

Egy vállalat ügyfélkörének, illetve szervezetközi kapcsolatainak ápolására és fejlesztésére a különböző szakmai rendezvények jó lehetőséget adnak. Ugyanakkor nem csak a potenciális ügyfelekkel való találkozásra, hanem a versenytársak feltérképezésére is lehetőséget ad egy szakmai kiállításon való részvétel.

E rendezvényeken általában azon kiállítók kapják a legnagyobb figyelmet, akik egyedi standokkal reprezentálják magukat, ezzel pedig felhívják magukra a látogatók figyelmét. A mi küldetésünk, hogy ezeket a standokat megtervezzük és felépítsük megbízóink igényei szerint, ezzel pedig hozzájáruljunk ahhoz, hogy ügyfeleink minél hatékonyabban népszerűsíthessék termékeiket, szolgáltatásaikat.

Kiegészítő szolgáltatások

Az évek során egyre több kiegészítő szolgáltatást is kínáltunk ügyfeleinknek, amelyek nem csak a standépitést könnyítették meg, de egyre több ügyfél igényeinek kielégítését is lehetővé tették. Elsőkent grafikai studiónkat nyitottuk meg, majd saját asztalosüzemünket, így ma már széleskörű szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Ha többet szeretne tudni, kérjük, látogassa meg a Szolgáltatások aloldalt.